0.kerület-Hammer Zsuzsanna Szinglilét, kényszer vagy életstílus?

Időpont: 2019. június 26., szerda, 18:00

Helyszín: Tereza – 1065 Budapest, Nagymező utca 3.

Jegyvásárlás az előadás előtt, a helyszínen lehetséges.

Napjaink egyik leggyakrabban feltett kérdése a terapeuták számára, legyen akár férfi, akár nő a választ váró, a “Mit csinálok rosszul? Miért vagyok még mindig szingli?”. Természetesen erre nincs egy egységes, egymondatos válasz. A szingliség egy állapot, amit több egymásra ható tényező tarthat fenn.
Korunk jelensége a szingliség, egy bizonyos ideig vágyott állapotként is megjelenhet, ám az életkor előrehaladtával egyre nagyobb teher, egyre több kérdést vet fel, növelve a bizonytalanságot. A jelenség gyakori. Az okok? Sokfélék lehetnek. Ezen jellegzetességek kibontását vállalja az előadó, aki család és párterapeutaként naponta találkozik a szingliség vágyott vagy kínzó állapotával.

A gondolatébresztő előadást dr. Hammer Zsuzsanna tartja, hogy aztán mindannyian bevonódva közösen elmélkedjünk, vitázzunk vagy épp egyetértsünk, de mindenképpen véleményt formáljunk.

Időpont: 2019. június 26. szerda
Kapunyitás: 18:00
Kezdés: 18:30

Helyszín: Tereza – Budapest, VI. kerület Nagymező utca 3.

Jegyvásárlás az előadás előtt, a helyszínen lehetséges.
Ára: 1750Ft/fő 3000Ft/két fő

Jegyvásárlásnál csak készpénzt tudunk elfogadni. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

A rendezvényről fényképek készülnek.

A 0. kerület rendezvényeinek célja, hogy aktuális társadalmi jelenségek, problémák megbeszélésének, véleményezésének teret biztosítsunk. Az esteken elsőként, mintegy gondolatébresztés gyanánt, az adott témát, egy abban szakavatott pszichológus szemüvegén át megismerjük, majd moderált, játékos keretek közt lehetőséget biztosítunk, hogy minden résztvevő bevonódjon, véleményt nyilvánítson, kialakulhasson egy vita vagy épp egyetértés a témát illetően.

További információkért keressetek minket a facebookon és az instagramon.

#0kerulet #szamitavelemenyed #tartsvelunk