Kozékiné Dr. Hammer Zsuzsanna Ph.D.

Magamról

Közel 20 esztendeje  elsősorban felnőttekkel, párokkal és családokkal foglalkozom.pszichológusként.

Hitvallásom, hogy változásra és változtatásra akkor van lehetőség, ha a személyek felismerik, hogy problémáik  vannak és a probléma megoldásához segítséget kérnek. A probléma megoldása az egyénben rejtőzik, a megoldást kinyitó kulcs megtalálásához azonban sokszor pszichológiai segítségre van szükség. A változás-változtatás kulcsának megtalálásában próbálok magam is segítséget nyújtani.

1995-ben az ELTE-n szereztem pszichológus diplomát. Fontosnak tartom, hogy mindent megtegyek azért, hogy a tőlem segítséget kérő embereknek a legjobb tudásom szerint tudjak segíteni, ezért végzésem óta folyamatosan képeztem magam és képzem magam.  Lényeges állomás volt a szakmai utamon a Klinikai pszichológusi szakképzettség és a Család-és párterapeuta cím megszerzése után a Szakpszichoterapeuta cím megszerzése is, valamint az, hogy a családterápiát nemcsak, mint terapeuta alkalmazom, hanem a Magyar Családterápiás Egyesület kiképző családterapeutájaként, családterapeuta jelölteknek tanítom is.

Pszichológusi munkámat egy éven keresztül a IV. kerületi és a XV. kerületi Nevelési Tanácsadóban, valamint  15 éven át a Budapest XII. kerületi Családsegítő-és Gyermekjóléti Központban végeztem. Jelenleg magánrendelői keretek között, a Kapcsolat-Tanácsadás Központban fogadom az engem felkereső klienseket, párokat, családokat.

A gyakorlói pszichológusi munkám mellett az ELTE PPK, Pszichológia Intézet, Tanácsadás Pszichológiája Tanszék, doktori fokozatot szerzett egyetemi adjunktusa vagyok.